ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης αναλαμβάνει την ευθύνη της αντιδημαρχίας Καθαριότητας

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2011, 13:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θεσσαλονίκη: Ο Μπουτάρης αναλαμβάνει την ευθύνη της αντιδημαρχίας Καθαριότητας
Facebook Twitter Whatsapp
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αναλαμβάνει την ευθύνη της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, μετά την παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Στάθη Αβραμίδη.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αναλαμβάνει την ευθύνη της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, μετά την παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Στάθη Αβραμίδη. Το πρωί, ο κ.Αβραμίδης συναντήθηκε στο Σταθμό Μεταφόρτωσης, στην περιοχή του Φοίνικα, με εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας και, αφού τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τους διαβεβαίωσε πως από τη θέση του δημοτικού συμβούλου θα υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Ακολούθως, ο κ. Μπουτάρης είχε επαφή με τους υπαλλήλους στην καθαριότητα, τους οποίους και ενημέρωσε ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της αρμόδιας αντιδημαρχίας, έχοντας δίπλα του ως συνεργάτη τον εντεταλμένο σύμβουλο για την ανακύκλωση Θανάση Παππά.

"Το θέμα που προέκυψε δεν είναι ούτε τεχνικό, ούτε ζήτημα ικανοτήτων. Οφείλεται στο ότι δεν έγινε εμφανής η αλλαγή φιλοσοφίας στη διαχείριση των σκουπιδιών. Χωρίς την ενεργό συμμετοχή των κατοίκων της, είναι αδύνατο η πόλη να μένει καθαρή", δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες-Οικολογία στην πράξη" Χρήστος Μάτης.


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr