ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Με επιτυχία έκλεισε η 1η έκθεση «Αγρο-Τουριστική Συνεργασία»

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2011, 13:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρέθυμνο: Με επιτυχία έκλεισε η 1η έκθεση «Αγρο-Τουριστική Συνεργασία»
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο χιλιάδες και πλέον επισκέπτες γνώρισαν τα προϊόντα των τοπικών παραγωγών του Ρεθύμνου, που παρουσιάστηκαν σε 22 περίπτερα κατά τη διάρκεια της 1ης Έκθεσης για τη διασύνδεση Πρωτογενούς Τομέα και Τουρισμού "Αγρο-Τουριστική Συνεργασία", οι "πύλες" της οποίας έκλεισαν χθες.
Δύο χιλιάδες και πλέον επισκέπτες γνώρισαν τα προϊόντα των τοπικών παραγωγών του Ρεθύμνου, που παρουσιάστηκαν σε 22 περίπτερα κατά τη διάρκεια της 1ης Έκθεσης για τη διασύνδεση Πρωτογενούς Τομέα και Τουρισμού "Αγρο-Τουριστική Συνεργασία", οι "πύλες" της οποίας έκλεισαν χθες. Λάδι, κρασί, βιολογικά καλλυντικά, αναψυκτικά, τυροκομικά, γλυκίσματα, είδη άρτου και πολλά άλλα τοπικά προϊόντα παρουσιάστηκαν, αξιολογήθηκαν και προτάθηκαν από τους παραγωγούς και στελέχη της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ώστε να υπάρξει το ενδιαφέρον από τον κλάδο του τουρισμού για μία εκτενή συνεργασία μεταξύ τοπικών παραγωγών και επιχειρηματιών του τουρισμού.

"Φέτος, για πρώτη φορά, προχωρήσαμε στην υλοποίηση αυτής της έκθεσης, που στόχο είχε τη διασύνδεση των δύο βασικών πυλώνων της τοπικής οικονομίας, σε συνδυασμό με την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων. Η ανέλπιστα μεγάλη επισκεψιμότητα της έκθεσης, σε συνδυασμό με την ικανοποίηση των εκθετών παραγωγών, που ενθουσιάστηκαν από το ενδιαφέρον των ξενοδόχων όσο και του απλού κοινού και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης, επιβεβαιώνουν την πεποίθησή μας για την αναγκαιότητα αυτής της έκθεσης και την καθιέρωσή της σε παγκρήτιο επίπεδο και σε ετήσια βάση", δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαρία Λιονή.

Η "Αγρο-Τουριστική Συνεργασία" οργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και τους τοπικούς φορείς (δήμος Ρεθύμνης, Επιμελητήριο, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Ξενοδόχων Νοτίων Περιοχών Ρεθύμνου, Σύλλογος Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων δήμου Ρεθύμνου).

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr