ΕΛΛΑΔΑ

Mάλια: Πότιζαν τους τουρίστες ... δηλητήριο!

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2011, 14:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Mάλια: Πότιζαν τους τουρίστες ... δηλητήριο!
Facebook Twitter Whatsapp
«Δηλητήριο» πότιζαν τους τουρίστες, πέντε μπαρ στα Μάλια! Οι αστυνομικοί έβγαλαν «λαβράκι» κατά τη διάρκεια ελέγχου (από τους συχνούς που πραγματοποιούνται) στην περιοχή, που κατακλύζεται από νεαρούς τουρίστες.
«Δηλητήριο» πότιζαν τους τουρίστες, πέντε μπαρ στα Μάλια! Οι αστυνομικοί έβγαλαν «λαβράκι» κατά τη διάρκεια ελέγχου (από τους συχνούς που πραγματοποιούνται) στην περιοχή, που κατακλύζεται από νεαρούς τουρίστες. Στην περιοχή των Μαλίων εντοπίστηκαν πέντε νυχτερινά μαγαζιά τα οποία όχι μόνο σέρβιραν στους πελάτες τους άζωτο, αλλά το διαφήμιζαν κιόλας, με ταμπέλα!

Σε έλεγχο στα μπαρ βρέθηκαν εξαερωτήρες, εκατοντάδες φιαλίδια αερίου με τη μορφή του οξειδίου του αζώτου, ουσία που προορίζεται για ιατρική χρήση και όχι για κατανάλωση με σκοπό ... τη διασκέδαση.

Μάλιστα, η αναισθητική αυτή ουσία, σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ, προκαλεί αδυναμία, καθιστώντας τους τουρίστες που το κατανάλωναν αβοήθητους, εκθέτοντάς τους σε άμεσο κίνδυνο.

Με την κατηγορία της έκθεσης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης συνελήφθησαν πέντε άτομα, 33, 36, 33, 43, 37 ετών, που εργάζονταν ως υπεύθυνοι στα μπαρ, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους.


Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr