ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Τατούλη στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Δημοσίευση 2 Αυγούστου 2011, 17:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επίσκεψη Τατούλη στο νοσοκομείο Καλαμάτας
Facebook Twitter Whatsapp
Το νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε νωρίτερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε από το διοικητή για όλα τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο και τις δομές του.
Το νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε νωρίτερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε από το διοικητή για όλα τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο και τις δομές του. Η συζήτηση εστιάστηκε, κυρίως, στην έναρξη λειτουργίας του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, την ικανοποιητική λειτουργία της Μονάδας Εμφραγμάτων, της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, της Ψυχιατρικής Κλινικής, ως νέα τμήματα, και την ουσιαστική συμβολή τους στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Επίσης, συζητήθηκε η κινητικότητα που παρουσιάζει το νοσοκομείο Καλαμάτας, με ένταξη έργων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο ΕΣΠΑ, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2.500.000 ευρώ.

Ο κ. Τατούλης ενημερώθηκε και για το μεγάλο έργο εξοικονόμησης ενέργειας, που εντάχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη", ΕΠΠΕΡΑΑ, του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για όλα όσα επιτεύχθηκαν τον τελευταίο χρόνο, δηλώνοντας σύμμαχος και συνεργάτης στη συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλεται από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόσφατη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, τονίζοντας ότι το νοσοκομείο Καλαμάτας αποτελεί την ναυαρχίδα των υγειονομικών δομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που αποδεικνύει καθημερινά ότι εξελίσσεται σε νοσηλευτικό ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr