ΕΛΛΑΔΑ

Τρίπολη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω μετακίνησης συρμού

Δημοσίευση 6 Αυγούστου 2011, 15:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τρίπολη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω μετακίνησης συρμού
Facebook Twitter Whatsapp
Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τρίτη (9-8-2011) και ώρα 05:30, θα γίνει μετακίνηση συρμού για τη νέα μονάδα της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, από το 57,7 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας (κόμβος Αλλαγής) έως το 40,5 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας (κόμβος Χωρεμίου) και ακολούθως προς Α.Η.Σ. Μεγαλόπολης, μέσω της Επαρχιακής Οδού προς Δημοτικό Διαμέρισμα Χωρεμίου, ενημερώνει η αστυνομία ότι θα γίνει στις 05:30 της Τρίτη, 9 Αυγούστου.
Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τρίτη (9-8-2011) και ώρα 05:30, θα γίνει μετακίνηση συρμού για τη νέα μονάδα της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, από το 57,7 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας (κόμβος Αλλαγής) έως το 40,5 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας (κόμβος Χωρεμίου) και ακολούθως προς Α.Η.Σ. Μεγαλόπολης, μέσω της Επαρχιακής Οδού προς Δημοτικό Διαμέρισμα Χωρεμίου, ενημερώνει η αστυνομία ότι θα γίνει στις 05:30 της Τρίτη, 9 Αυγούστου. Ο ειδικός συρμός, ενώ κατά την κίνησή του καταλαμβάνει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η ταχύτητα με την οποία κινείται δεν ξεπερνά τα επτά χλμ/ώρα.

Ως εκ τούτου, για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς και των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης θα εκτρέπει την κυκλοφορία των ΙΧ επιβατηκών αυτοκινήτων, που κινούνται στην Εθνική Οδό Τρίπολης - Καλαμάτας από έξοδο του ΝΑΑΤ (διασταύρωση Λεονταρίου - Λεοντάρι - Δυρράχι - Πολλιανή - Θουρία και αντίστροφα ).

Σε όλο το μήκος της διαδρομής, θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση καθώς και τροχονόμοι για την ενημέρωση και καθοδήγηση των οδηγών.

Επιπλέον, για τα φορτηγά και λεωφορεία θα υπάρχει ενημέρωση, ότι κατά την κίνηση του συρμού, θα διακόπτεται η κυκλοφορία τους σε συγκεκριμένα σημεία της ΕΟ Τρίπολη - Καλαμάτας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων βαρέως τύπου, θα γίνεται εκ περιτροπής, από Τρίπολη προς Καλαμάτα και αντιστρόφως, όταν ο ειδικός συρμός θα πραγματοποιεί στάση σε προκαθορισμένα από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης σημεία.

Επιπλέον, γίνεται γνωστό ότι τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς καυσίμων και εύφλεκτων υλικών, που κινούνται προς Καλαμάτα, θα σταθμεύουν προσωρινά στα διόδια Λεονταρίου και θα επιτρέπεται η κυκλοφορία τους όταν ο ειδικός συρμός θα πραγματοποιεί στάση σε προκαθορισμένα από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης σημεία.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr