ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ζευγάρι αλλοδαπών εξέδιδε 16χρονη!

Δημοσίευση 7 Αυγούστου 2011, 15:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λάρισα: Ζευγάρι αλλοδαπών εξέδιδε 16χρονη!
Facebook Twitter Whatsapp
Συνελήφθησαν, στη Λάρισα, από αστυνομικούς, μία αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 53 ετών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 57 ετών και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 23 ετών, καθώς εξέδιδαν 16 χρονη.
Συνελήφθησαν, στη Λάρισα, από αστυνομικούς, μία αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 53 ετών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 57 ετών και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 23 ετών, καθώς εξέδιδαν 16 χρονη. Πριν από ένα έτος περίπου, η 57χρονη συλληφθείσα μαζί με τον 53χρονο, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση και τη δεινή οικονομική κατάσταση 16χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρουμανίας, την οδήγησαν στη χώρα μας, με τη συναίνεση των γονέων της, προκειμένου να προσέχει την 2χρονη εγγονή τους.

Μετά την έλευση της ανήλικης, η 57χρονη και ο 53χρονος αφαίρεσαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, την κλείδωσαν στο σπίτι, όπου διέμεναν και με απειλές, απαιτούσαν από την ίδια το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, υποσχόμενοι την έκδοση εγγράφων διαμονής της.

Επιπλέον, ο 23χρονος συλληφθείς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα προέβαινε στη γενετήσια εκμετάλλευσή της, έναντι δώρων – αμοιβής, ενώ μαζί με τον 57χρονο την εξανάγκαζαν κατά τον τελευταίο χρόνο, να εκδίδεται.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr