ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Εθελοντές περιφρουρούν σκουπιδότοπο στον Αλιάκμονα

Δημοσίευση 8 Αυγούστου 2011, 14:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βέροια: Εθελοντές περιφρουρούν σκουπιδότοπο στον Αλιάκμονα
Facebook Twitter Whatsapp
Εθελοντές περιφρουρούν και εποπτεύουν τον σκουπιδότοπο, που έπαψε να λειτουργεί στον Αλιάκμονα, μετά την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την εναπόθεση νέων απορριμμάτων στο χώρο και να προλάβουν την εκδήλωση πυρκαγιάς.
Εθελοντές περιφρουρούν και εποπτεύουν τον σκουπιδότοπο, που έπαψε να λειτουργεί στον Αλιάκμονα, μετά την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την εναπόθεση νέων απορριμμάτων στο χώρο και να προλάβουν την εκδήλωση πυρκαγιάς. Η εθελοντική φύλαξη του Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) ξεκίνησε με πρωτοβουλία του δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών (ΕΣΕΠΑ).

Παράλληλα, οι εθελοντές ανέλαβαν την κατασκευή νέας μπάρας, που θα εμποδίζει την είσοδο των οχημάτων προς τον σκουπιδότοπο.

Το ΕΣΕΠΑ είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων πολιτών που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Είναι η μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση Πολιτικής Προστασίας στη χώρα μας στον τομέα που αφορά το πλαίσιο της αποστολής του πυροσβεστικού σώματος και προσφέρει συμπληρωτικό έργο στον τομέα πυρόσβεσης, διάσωσης και φυσικών καταστροφών.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr