ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 12 Αυγούστου 2011, 15:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης
Facebook Twitter Whatsapp
Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πρόκειται να ισχύσουν από τις 4 Σεπτεμβρίου και για διάστημα δέκα μηνών, λόγω των εργασιών που απαιτούνται για την κατασκευή του Σταθμού Ανάληψη, γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση η διεύθυνση του Μετρό Θεσσαλονίκης.
Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πρόκειται να ισχύσουν από τις 4 Σεπτεμβρίου και για διάστημα δέκα μηνών, λόγω των εργασιών που απαιτούνται για την κατασκευή του Σταθμού Ανάληψη, γνωστοποιεί με σημερινή του ανακοίνωση η διεύθυνση του Μετρό Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων σε τμήμα της οδού Δελφών, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη μέχρι την οδό Π. Συνδίκα και η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Μ. Μπότσαρη, Σόλωνος και Π. Συνδίκα.

Βάσει των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που γνωστοποιήθηκαν από την εταιρία, μετατρέπονται σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών Αναλήψεως και Χατζηλαζάρου, από την οδό Μυκηνών μέχρι την οδό Δελφών και το τμήμα της οδού Ψυχάρη, από την οδό Λυσικράτους μέχρι την οδό Δελφών.

Επιπλέον, η είσοδος του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων επί της οδού Δελφών καταργείται προσωρινά και οι ανάγκες θα εξυπηρετούνται πλέον από τις εισόδους επί των οδών Χαλκιδικής και Ψυχάρη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Νοσοκομείου, η οδός Λυσικράτους αμφιδρομείται.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr