ΕΛΛΑΔΑ

Βάλτε τάξη στην κουζίνα σας

Δημοσίευση 16 Αυγούστου 2011, 14:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βάλτε τάξη στην κουζίνα σας
Facebook Twitter Whatsapp
Σε πολλές κουζίνες, ειδικά της νέας γενιάς, βασιλεύει το ανείπωτο χάος. Μπορούμε να βάλουμε μια τάξη.
Σε πολλές κουζίνες, ειδικά της νέας γενιάς, βασιλεύει το ανείπωτο χάος. Μπορούμε να βάλουμε μια τάξη. Η κουζίνα μας είναι ζωτικός χώρος του σπιτιού. Εκεί μαγειρεύουμε, δημιουργούμε, τρώμε και χαλαρώνουμε. Σε όσο καλύτερη κατάσταση την έχουμε τόσο καλύτερα θα περάσουμε εντός της.

Το χάος των ραφιών και ντουλαπιών αντιμετωπίζεται με μια καλή ταξινόμηση ομάδων. Εννοώ ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε τις κονσέρβες, τα ζυμαρικά, τις σάλτσες κοκ. Μέσα στα ντουλάπια σας αν έχετε ύψος ανάμεσα στα ράφια μπορείτε να δημιουργήσετε νέα επίπεδα με φορητά ράφια με πόδια ή τοποθετώντας νέα ξύλινα. Διευθετήστε τη σειρά τοποθέτησης τους βάζοντας τα μεγαλύτερα στο βάθος και τα μικρότερα μπροστά και μαζεμένα.

Ειδικά μικρές συσκευασίες όπως είναι τα γαλατάκια, οι ζαχαρίνες, ο ελληνικός καφές μπορείτε να έχετε μέσα σε μπολ ή φρουτιέρες ώστε να διατηρείτε τον χώρο τακτοποιημένο. Εντάξει ο βασικός κανόνας που ξέρετε αλλά θέλετε να αποφύγετε είναι ότι η κουζίνα είναι χώρος εργασίας κατά μια έννοια και όχι αποθήκη που ξεφορτωνόμαστε πράγματα.Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr