ΕΛΛΑΔΑ

Ζώδια: Τρίτη 16 Αυγούστου

Δημοσίευση 16 Αυγούστου 2011, 15:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ζώδια: Τρίτη 16 Αυγούστου
Facebook Twitter Whatsapp
Κριός

Ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο με την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου, ο οποίος θεωρείται ο πιο έντονα ερωτικός. Καταλαβαίνεις τι γίνεται με όλους αυτούς μαζεμένους εκεί.
Κριός

Ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο με την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου, ο οποίος θεωρείται ο πιο έντονα ερωτικός. Καταλαβαίνεις τι γίνεται με όλους αυτούς μαζεμένους εκεί.
Ταύρος

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται μαζεμένοι στον τέταρτο οίκο σου που αφορά την οικογένεια και την κατοικία. Η παρουσία και των τριών εκεί είναι ιδιαίτερα θετική και οποιοδήποτε θέμα έχει να κάνει με το σπίτι ευνοείται.

Δίδυμοι

Η σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτη γίνεται στον τρίτο οίκο σου της επικοινωνίας και των συμφωνιών. Πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό για νέα ξεκινήματα, μόνο επειδή ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος, προς το παρόν μελέτα τους όρους και πρόσεχε να ζητάς ξεκάθαρα αυτά που χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Η σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτη στον Λέοντα, στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου δηλαδή, είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να κρατήσεις κάποια χρήματα για τον Σεπτέμβριο που θα πέσουν όλοι οι λογαριασμοί μαζί.

Λέων

Ο κυβερνήτης σου Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σου σε σύνοδο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις θετικά αποτελέσματα από αυτή τη συγκέντρωση.

Παρθένος

Η σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον Λέοντα λειτουργεί πραγματικά ανακουφιστικά για τη διάθεσή σου. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και ότι είσαι σύμμαχος μαζί του περισσότερο από ποτέ.

Ζυγός

Η σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο σου είναι σημαντική για την κοινωνική σου ζωή και για νέες γνωριμίες. Αλλά εκτός από αυτά, φαίνεται ότι μια επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Σκορπιός

Η συνάντηση του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον δέκατο οίκο σου δείχνει ότι στα επαγγελματικά τα νέα θα είναι πολύ καλά. Και τώρα, και λίγο αργότερα.

Τοξότης

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στον ένατο οίκο σου. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνάντηση είναι πολύ ελπιδοφόρα και ότι ο ένατος οίκος είναι ο πιο αισιόδοξος. Έχει τα δικά σου «χαρακτηριστικά».

Αιγόκερως

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται σε σύνοδο σε έναν οικονομικό οίκο σου. Και η πανσέληνος που έγινε στις 13 και η σημερινή σύνοδος δείχνουν ότι κάτι θετικό μπορεί να γίνει στα οικονομικά σου.

Υδροχόος

Η σύνοδος του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης γίνεται στον έβδομο οίκο σου, ακριβώς απέναντί σου δηλαδή. Η σχέση ή η συνεργασία που λέγαμε, ξέρεις εσύ.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος συναντιούνται στον έκτο οίκο σου. Όλη η θετική τους ενέργεια συγκεντρώνεται στα εργασιακά σου. Και αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται ότι θα εξελιχθεί θετικά.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr