ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ίμβρο βρέθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης

Δημοσίευση 16 Αυγούστου 2011, 19:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στην Ίμβρο βρέθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης
Facebook Twitter Whatsapp
Στην Ίμβρο βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια της ιεροσύνης του Οικουμενικού Πατριάρχη, που γιορτάστηκαν κατ’ επιθυμία του στην γενέτειρα γη, την Ίμβρο.
Στην Ίμβρο βρέθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια της ιεροσύνης του Οικουμενικού Πατριάρχη, που γιορτάστηκαν κατ’ επιθυμία του στην γενέτειρα γη, την Ίμβρο. Ο κ. Μπουτάρης συμμετείχε στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη, στον οποίο και προσέφερε ως συμβολικό δώρο σεβασμού τιμής και αγάπης, ένα εγκόλπιο με ειδική αφιέρωση.

Επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον δήμαρχο Ίμβρου Γιουτζέλ Αταλάι και στην συνέχεια τον έπαρχο Καμουράν Τασμπιλέκ με τους οποίους είχε ουσιαστική και φιλική συζήτηση για την πρόοδο που συντελείται στο νησί, για τις μελλοντικές προοπτικές και τις δυνατότητες συνεργασίας και τον ρόλο των ελλήνων της νήσου.

Ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την ιδέα να διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και τουριστικής - οικολογικής συνεργασίας στο πλαίσιο της ενότητας ενός χώρου που περιλαμβάνει τα τέσσερα νησιά του Βορείου Αιγαίου, την Ίμβρο, την Τένεδο, την Λήμνο και τη Σαμοθράκη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr