ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Οι διαρρήκτες ήθελαν τα προσωπικά στοιχεία των... εγκύων

Δημοσίευση 17 Αυγούστου 2011, 12:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χανιά: Οι διαρρήκτες ήθελαν τα προσωπικά στοιχεία των... εγκύων
Facebook Twitter Whatsapp
Τις σελίδες από το βιβλίο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία εγκύων γυναικών που παρακολουθούν μαθήματα ανώδυνου τοκετού, έκλεψαν από το Ιατροκοινωνικό κέντρο Χανίων (πρώην ΠΙΚΠΑ).
Τις σελίδες από το βιβλίο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία εγκύων γυναικών που παρακολουθούν μαθήματα ανώδυνου τοκετού, έκλεψαν από το Ιατροκοινωνικό κέντρο Χανίων (πρώην ΠΙΚΠΑ). Το κτίριο της υπηρεσίας που παρέχει δωρεάν προγράμματα προετοιμασίας για τις γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων και ο ή οι δράστες, δεν πήραν τίποτε άλλο εκτός από τις σελίδες με τα στοιχεία των γυναικών τις οποίες μάλιστα έκοψαν από το βιβλίο που τηρείται στην υπηρεσία.

H υπηρεσία με ανακοίνωσή της καλεί τις γυναίκες που αναμένεται να γεννήσουν από την 1η Οκτωβρίου 2011 έως και τον Φεβρουάριο του 2012, να επικοινωνήσουν με το κέντρο για να δηλώσουν και πάλι τα στοιχεία τους προκειμένου να συμμετάσχουν στα σχετικά προγράμματα προετοιμασίας.

Το τηλέφωνο του Κέντρου είναι 2821042473. Ωστόσο το περιστατικό της διάρρηξης προβληματίζει καθώς εκτός από τα προσωπικά δεδομένα που παραβιάστηκαν ελέγχονται και τα πιθανά κίνητρα της πράξης.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr