ΕΛΛΑΔΑ

Τι πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού

Δημοσίευση 17 Αυγούστου 2011, 12:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τι πρέπει να προσέξεις στο πρώτο ραντεβού
Facebook Twitter Whatsapp
Όλοι έχουμε άγχος πριν το πρώτο ραντεβού με κάποιον. Yπάρχουν όμως κάποια τρικ για να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις στον άνδρα που έχεις απέναντί σου!
Όλοι έχουμε άγχος πριν το πρώτο ραντεβού με κάποιον. Yπάρχουν όμως κάποια τρικ για να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις στον άνδρα που έχεις απέναντί σου! Οι συμβουλές της ειδικού!
Το πρώτο ραντεβού έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Και για αυτό η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη μας συμβουλεύει...

1. Να είμαστε ο εαυτός μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε διαφορετικές από αυτό που είμαστε στην πραγματικότητα. Αν του παρουσιαστείς σαν κάποια που δεν είσαι μετά τι θα γίνει;

2. Να μην είμαστε υπερβολικές στην εμφάνισή μας. Καμία υπερβολή. Ούτε εντελώς άβαφτες ούτε και πάρα πολύ φτιαγμένες.

3. Να έχουμε συμφωνήσει το μέρος. Πρέπει να είναι ένα μέρος που να μας διευκολύνει να συζητήσουμε και να επικοινωνήσουμε. Όχι δηλαδή να πάμε σε ένα μέρος με πολύ βαβούρα και πολύ φασαρία που τελικά είτε πήγαμε ραντεβού είτε δεν βγήκαμε να είναι το ίδιο -να μην έχουμε καταλάβει ο ένας τον άλλον.

4. Να μην δώσουμε την εντύπωση ότι είμαστε έτοιμες να πληρώσουμε τον λογαριασμό ούτε όμως και να σπεύσουμε να βγάλουμε το πορτοφόλι μας. Να αφήσουμε την δυνατότητα στον άλλον να το διαχειριστεί και να του πούμε: “είσαι σίγουρος; εγώ θέλησα να πληρώσω τα μισά.” Και αν εκείνος επιμείνει να τον αφήσουμε να πληρώσει. Αν το δεχτεί θα συμμετάσχουμε.

5. Να μην αντιδικήσουμε σε θέματα που μπορεί να έχουμε διαφορετική άποψη. Δεν θα βγάλουμε άκρη. Αν εκείνος είναι Παναθηναϊκός, εμείς Ολυμπιακός και πλακωθούμε γιατί η διαιτησία δεν ήταν καλή και έβγαλε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή τι θα γίνει;

6. Να μην προχωρήσουμε πάρα πολύ. Δηλαδή δεν είναι σωστό από το πρώτο ραντεβού να πέσουμε και στα κρεβάτια. Ας είμαστε λίγο συγκρατημένες. Αρκετά ζεστές, αρκετά τρυφερές χωρίς όμως να δείξουμε ότι είμαστε εύκολες και έτοιμες να κάνουμε πράγματα που πιθανά δεν είμαστε έτοιμες να τα κάνουμε.
Πηγή: t-life.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr