ΕΛΛΑΔΑ

H «μυστική» δίαιτα της Marilyn Monroe

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2011, 11:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H «μυστική» δίαιτα της Marilyn Monroe
Facebook Twitter Whatsapp
Το απόλυτο θηλυκό στην ιστορία του Hollywood, η Marilyn Monroe, είχε τη δική της μυστική δίαιτα: η grapefruit diet ή "Δίαιτα του Hollywood", είχε συζητηθεί πολύ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι ήταν μια ακόμα ακραία μέθοδος αδυνατίσματος που είχε επινοήσει η σταρ. Σήμερα, όμως, χρόνια μετά το θάνατο της, αποδεικνύεται πως είχε δίκιο.
Το απόλυτο θηλυκό στην ιστορία του Hollywood, η Marilyn Monroe, είχε τη δική της μυστική δίαιτα: η grapefruit diet ή "Δίαιτα του Hollywood", είχε συζητηθεί πολύ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι ήταν μια ακόμα ακραία μέθοδος αδυνατίσματος που είχε επινοήσει η σταρ. Σήμερα, όμως, χρόνια μετά το θάνατο της, αποδεικνύεται πως είχε δίκιο. Ερευνητές του Nutrition and Medical Research Centre στο San Diego ανακάλυψαν πως όταν πίνεις ή τρως γκρέιπφρουτ πριν από ένα γεύμα, μπορείς να χάσεις μέχρι και σχεδόν 1,5 κιλό μέσα σε 12 εβδομάδες.

Αυτό συμβαίνει γιατί το συγκεκριμένο φρούτο περιέχει φυσικά χημικά που χαμηλώνουν τα επίπεδα της ινσουλίνης, μειώνοντας έτσι τις λιγούρες, ενώ αυξάνει την ικανότητα του σώματος να καίει λίπος.

Βέβαια είναι καλό να γνωρίζεις πως η κατανάλωση γκρέιπφρουτ, όπως και χυμού πορτοκαλιού, δεν πρέπει να συνδυάζονται με κάποια φάρμακα γιατί επηρεάζουν την δράση τους. Για αυτό συμβουλεύσου τον γιατρό σου πριν το βάλεις στην διατροφή σου.


ΠΗΓΗ: stylista.gr