ΕΛΛΑΔΑ

Λάμψη και στιλ στο «3o fashion night out» στο κέντρο της Αθήνας!

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2011, 14:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λάμψη και στιλ στο «3o fashion night out» στο κέντρο της Αθήνας!
Facebook Twitter Whatsapp
Το κέντρο της Αθήνας για ένα και μοναδικό βράδυ προσπάθησε να αψηφήσει την κρίση, φορώντας ψηλοτάκουνα και κρατώντας it bags.
Το κέντρο της Αθήνας για ένα και μοναδικό βράδυ προσπάθησε να αψηφήσει την κρίση, φορώντας ψηλοτάκουνα και κρατώντας it bags. Με την editor-in-chief της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, να δίνει το σύνθημα στη Νέα Υόρκη την προηγούμενη εβδομάδα, χθες η μόδα μας κάλεσε να γιορτάσουμε και εμείς την ακολουθήσαμε στις boutiques του κέντρου της Αθήνας ακριβώς όπως κάνει και η Lykke Li με τα ποτάμια της μήνες τώρα.

Φορέσαμε, λοιπόν, τα καλά μας και κάναμε μια βόλτα ξεκινώντας από τη high fashion οδό Βουκουρεστίου για να καταλήξουμε στην πλατεία Κολωνακίου. Οι μπάντες έδιναν το ρυθμό, το αλκοόλ προσπαθούσε να μας φτιάξει το κέφι, οι φωτογράφοι και οι bloggers τριγυρνούσαν ετοιμοπόλεμοι με τις μηχανές στο χέρι για να μην τους ξεφύγει κανείς «αφωτογράφητος» και celebutants, fashionistas, μοντέλα, εγχώριοι celebrities, wannabes και γόνοι πλουσίων οικογενειών έδωσαν το απαραίτητο twist & glam στο χθεσινό Vogue Fashion's Night Out 2011.

Μπορεί η προσέλευση του κόσμου να μην ήταν ίδια με πέρυσι που η πλατεία Κολωνακίου έσφυζε από ζωή και οι δρόμοι είχαν κλείσει, όμως σχεδόν όλοι παρέλασαν από το κέντρο χθες το βράδυ και οι boutiques ήταν κατάμεστες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τους επώνυμους που έδωσαν το «παρών» στην ελληνική βραδιά μόδας:


Πηγή: queen.gr