ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 08:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απολογείται σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης
Facebook Twitter Whatsapp
Στον ανακριτή έχει κληθεί να απολογηθεί σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση των στημένων αγώνων και των παράνομων στοιχημάτων.
Στον ανακριτή έχει κληθεί να απολογηθεί σήμερα ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για την υπόθεση των στημένων αγώνων και των παράνομων στοιχημάτων. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στα αδικήματα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απάτης, της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων, της δωροδοκίας, αλλά και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ο συνήγορός του, Χρ. Στάθης, έχει χαρακτηρίσει «αόριστο» το κατηγορητήριο εναντίον του εντολέα του, αλλά και ο ίδιος ο Ψωμιάδης υποστηρίζει πως οι κατηγορίες σε βάρος του είναι «φούσκες». Όπως φέρονται να υποστηρίζουν, δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ τονίζουν πως όλες οι συνομιλίες που καταγράφηκαν και περιλαμβάνονται στην δικογραφία δεν έχουν γίνει πριν αλλά μετά το τέλος των επίμαχων αγώνων που θεωρούνται «στημένοι».