ΕΛΛΑΔΑ

Τα hot χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο 2011

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 11:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τα hot χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο 2011
Facebook Twitter Whatsapp
Που ξεσπάνε οι γυναίκες όταν θέλουν να εκτονωθούν; Μετά το shopping φυσικά, στα μαλλιά τους! Δες ποιες είναι οι πιο must αποχρώσεις της νέας σεζόν..
Που ξεσπάνε οι γυναίκες όταν θέλουν να εκτονωθούν; Μετά το shopping φυσικά, στα μαλλιά τους! Δες ποιες είναι οι πιο must αποχρώσεις της νέας σεζόν.. Βαρέθηκες τα μαλλιά σου και αναζητάς επειγόντως μια αλλαγή; Αν δεν θες να τα κουρέψεις, τότε σίγουρα θα σκεφτείς να τα βάψεις για να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στο look σου. Αμέσως σκέφτεσαι ποια χρώματα μαλλιών είναι στη μόδα για το φθινόπωρο 2011!

Βέβαια πριν κοιτάξεις τις αποχρώσεις μαλλιών που προτείνουν οι top experts για το φθινόπωρο καλό θα είναι να έχεις υπόψη σου τους παρακάτω παράγοντες:

1.To φυσικό χρώμα των μαλλιών
2.Την  απόχρωση του δέρματος
3.Το χρώμα των ματιών
4. Κάθε πότε είσαι διατεθειμένη να βάφεις τα μαλλιά σου
5. Πόσα χρήματα διαθέτεις

Θα πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που θέλεις μια ριζική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου θα πρέπει να γίνει σταδιακά για να μην επιβαρύνεις την υγεία των μαλλιών σου.

Στη πλειοψηφία τους οι top experts πρότειναν στα catwalks φυσικά χρώματα και αυτό είναι το καλύτερο για τα μαλλιά μας. Εάν θέλουμε πάντα υγιή και όμορφα μαλλιά προτιμότερο είναι να κινηθούμε σε αποχρώσεις κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών μας.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πούμε "ναι" και στα extreme χρώματα, απλά θα πρέπει να γίνει με προσοχή και σιγά σιγά.

Πως θα επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα για τα μαλλιά σου;

- Ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιλογή χρώματος είναι η απόχρωση του δέρματος. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη χλωμή επιδερμίδα σου ταιριάζουν τα ψυχρά χρώματα στα μαλλιά όπως οι σαντρέ αποχρώσεις. Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σκούρα, τότε σου ταιριάζουν οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά σου , όπως κόκκινο, χρυσό, μελί ή σοκολατί.

- Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας επιλογής χρώματος επίσης είναι το χρώμα των ματιών. Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια πολλές φορές οι σκουρότερες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι αυτές που σε κολακεύουν περισσότερο γιατί κάνουν αντίθεση με τα μάτια και τονίζουν τα χαρακτηριστικά σου. Αν τα μάτια σου είναι καστανά ή μελί ένα ξανθό μελί χρώμα στα μαλλιά θα αναδείξει και θα φωτίσει το πρόσωπό σου.

Αφού λοιπόν σκεφτείς τα παραπάνω δες ποια χρώματα μαλλιών μας πρότειναν οι hair stylist στα πιο δημοφιλή fashion shows για το Φθινόπωρο 2011...

Πηγή:stylewatch.gr