ΕΛΛΑΔΑ

Στη Γερμανία για εξετάσεις ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 11:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στη Γερμανία για εξετάσεις ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Facebook Twitter Whatsapp
Στη Γερμανία μεταβαίνει, εκτάκτως, ο Αρχιεπίσκοπος προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Στη Γερμανία μεταβαίνει, εκτάκτως, ο Αρχιεπίσκοπος προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πάντως, ο αρχιεπίσκοπος εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από ουρολοίμωξη και πυρετό, που δεν υποχωρεί. Γι αυτό κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί και πάλι σε εξετάσεις.

Ο κ. Ιερώνυμος αναχωρεί απόψε στις 7μ.μ. για τη  Γερμανία  όπου αφού υποβληθεί στις αναγκαίες εξετάσεις αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να παραστεί μεταξύ άλλων και στην επόμενη Σύνοδο της Ιεραρχίας.

«O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μεταβαίνει σήμερα στο Γκίσεν της Γερμανίας για ιατρικές εξετάσεις» ανέφερε η λακωνική ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ο Αρχιεπίσκοπος το προηγούμενο χρονικό διάστημα υποβλήθηκε σε εγχείρηση προστάτη για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα όμως παρ' όλα αυτά ταλαιπωρείται από πυρετούς.

Γι' αυτό και μετά από εργαστηριακές εξετάσεις στην Αθήνα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε διαγνωστικό κέντρο της Γερμανίας.


Πηγή: Το Βήμα/ΑΠΕ