ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα 39 οπαδοί του ΠΑΟΚ που επιχείρησαν να «περάσουν» κινητά σε κρατούμενους

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 13:11 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στον εισαγγελέα 39 οπαδοί του ΠΑΟΚ που επιχείρησαν να «περάσουν» κινητά σε κρατούμενους
Facebook Twitter Whatsapp
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα οδηγηθούν 39 οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, κατηγορούμενοι ότι επιχείρησαν να ρίξουν στον αύλειο χώρο των δικαστικών φυλακών Διαβατών δύο αυτοσχέδιες μπάλες που περιείχαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρεις φορτιστές τηλεφώνων.
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα οδηγηθούν 39 οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, κατηγορούμενοι ότι επιχείρησαν να ρίξουν στον αύλειο χώρο των δικαστικών φυλακών Διαβατών δύο αυτοσχέδιες μπάλες που περιείχαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρεις φορτιστές τηλεφώνων. Όπως έγινε γνωστό, τα κινητά τηλέφωνα και οι φορτιστές προορίζονταν για κρατούμενους των παραπάνω φυλακών. Οι κρατούμενοι εκτίουν ποινές για διάφορα αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας και είναι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρας Παζαρλής.

Ο ίδιος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο των συλληφθέντων, που είναι ηλικίας από 17 έως 36 ετών. «Ξεκίνησαν από συγκεκριμένο σύνδεσμο της δυτικής Θεσσαλονίκης και φτάνοντας μπροστά από τις φυλακές, την ώρα του προαυλισμού των κρατουμένων, προσπάθησαν να πετάξουν τις συσκευές στον αύλειο χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος».

Στην κατοχή των συλληφθέντων, πέρα από τα κινητά και τους φορτιστές, βρέθηκαν τέσσερις φωτοβολίδες ναυτικού τύπου, ένα ξύλινο ρόπαλο και δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ινδικής κάνναβης.