ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς κανένα δημόσιο Μέσο Μεταφοράς την Πέμπτη η Αθήνα

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2011, 14:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χωρίς κανένα δημόσιο Μέσο Μεταφοράς την Πέμπτη η Αθήνα
Facebook Twitter Whatsapp
Την πραγματοποίηση 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων από την προσεχή Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, στο Αττικό Μετρό, στο Τραμ, στον ΟΑΣΑ και στον ΗΛΠΑΠ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας.
Την πραγματοποίηση 24ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων από την προσεχή Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ, στο Αττικό Μετρό, στο Τραμ, στον ΟΑΣΑ και στον ΗΛΠΑΠ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας. Οι εργαζόμενοι θα επανεξετάζουν τη στάση τους έπειτα από κάθε απεργία.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας που προωθείται από την κυβέρνηση και υποστηρίζουν ότι ήδη το προσωπικό των εταιρειών που εργάζονται έχει ήδη μειωθεί δραστικά, με τις μετατάξεις που έγιναν στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

Tην ίδια ώρα, για νέο γύρο κινητοποιήσεων ετοιμάζονται και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, να δηλώνει στον Bήμα 99,5, ότι σήμερα ή αύριο ότι θα συγκαλέσει τα όργανα της Συνομοσπονδίας και θα προτείνει απεργιακές κινητοποιήσεις.