ΕΛΛΑΔΑ

Επιμένουν οι βροχές - Από το βράδυ βελτιώνεται ο καιρός

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 09:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επιμένουν οι βροχές - Από το βράδυ βελτιώνεται ο καιρός
Facebook Twitter Whatsapp
Bροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου θα είναι έντονες. H θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Bροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου θα είναι έντονες. H θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Στην Αττική, άστατος θα είναι ο καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ ενώ στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στην υπόλοπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και από το απόγευμα στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και κατά περιόδους τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση αργά τη νύχτα. Θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νοτια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες οπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα στα βόρεια θα είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 τοπικά 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.