ΕΛΛΑΔΑ

Άμεση εκδίκαση της υπόθεσής του ζητεί ο εν αργία δήμαρχος Ολύμπου

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 14:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Άμεση εκδίκαση της υπόθεσής του ζητεί ο εν αργία δήμαρχος Ολύμπου
Facebook Twitter Whatsapp
Επίσπευση της δίκης του ζητεί από την ελληνική Δικαιοσύνη ο εν αργία δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου, ο οποίος με δήλωσή του χαρακτηρίζει μεγάλη τομή στα διοικητικά, δικαστικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου την εισαγωγή νομοσχεδίου στη Βουλή σχετικά με την ταχύτατη απονομή της δικαιοσύνης σε σοβαρές υποθέσεις.
Επίσπευση της δίκης του ζητεί από την ελληνική Δικαιοσύνη ο εν αργία δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου, ο οποίος με δήλωσή του χαρακτηρίζει μεγάλη τομή στα διοικητικά, δικαστικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου την εισαγωγή νομοσχεδίου στη Βουλή σχετικά με την ταχύτατη απονομή της δικαιοσύνης σε σοβαρές υποθέσεις. Ο Γιώργος Παπαθανασίου, που τέθηκε σε αργία με απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Θύμιου Σώκου, για τη συμμετοχή του σε υπόθεση πώλησης αδρανών υλικών κατά τη διάρκεια της θητείας του ως δήμαρχος στον τ. δήμο Λιτοχώρου, τάσσεται υπέρ της ταχείας εκδίκασης της υπόθεσής του, ώστε -όπως αναφέρει- να λάμψει η αλήθεια, να του αποδοθεί το δίκιο και να επιστρέψει στα δημαρχιακά του καθήκοντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα του εν αργία δημάρχου αποτέλεσε αιτία αντιπαράθεσης στην πρόσφατη γενική συνέλευση των εκπροσώπων στη ΠΕΔΚΜ, όπου προκλήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των παρατάξεων για τη συμμετοχή ή όχι στη διαδικασία του αναπληρωτή δημάρχου Ολύμπου-Δίου Γιώργου Φαρμάκη, ο οποίος αναπλήρωνε το Γιώργο Παπαθανασίου.