ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος να πάει... σπίτι του ο Μάκης Ψωμιάδης

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 17:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ελεύθερος να πάει... σπίτι του ο Μάκης Ψωμιάδης
Facebook Twitter Whatsapp
Δεκτή έγινε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ερήμην καταδίκης για χρέη στο Δημόσιο του Μάκη Ψωμιάδη, με αποτέλεσμα, ο «Βig Mac» να μείνει προσωρινά ελεύθερος.
Δεκτή έγινε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ερήμην καταδίκης για χρέη στο Δημόσιο του Μάκη Ψωμιάδη, με αποτέλεσμα, ο «Βig Mac» να μείνει προσωρινά ελεύθερος. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας έμεινε ελεύθερος μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για το αν θα προφυλακιστεί για την υπόθεση των στημένων αγώνων, εξασφαλίζοντας αναστολή της ποινής που του είχε επιβληθεί για χρέη προς το Δημόσιο και καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ.

Σε βάρος του Μ. Ψωμιάδη εκρεμμούσε ερημοκαταδίκη 3 ετών και 4 μηνών, για χρέη περίπου 300.000 ευρώ προς το Δημόσιο, ποινή που δέχθηκε την αναστολή της το Αυτόφωρο.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να κριθεί και από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η προφυλάκιση ή μη του Μ. Ψωμιάδη για την υπόθεση των "στημένων". Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφανθεί, με βούλευμά του, επί της διαφωνίας, που προέκυψε μετά την απολογία του, ανάμεσα στον ανακριτή της υπόθεσης και τον αρμόδιο εισαγελλέα.

Ο πρώτος έκρινε πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και έναν περιοριστικό όρο, ενώ ο εισαγγελικός λειτουργός τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισής του.