ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Συνελήφθη 46χρονος για προμήθεια ναρκωτικών, πλαστογραφία και κλοπή

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2011, 18:12 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ιωάννινα: Συνελήφθη 46χρονος για προμήθεια ναρκωτικών, πλαστογραφία και κλοπή
Facebook Twitter Whatsapp
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, πλαστογραφία και κλοπή.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, πλαστογραφία και κλοπή. Ειδικότερα, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ότι άγνωστος αφαίρεσε από το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας τη σφραγίδα ειδικευόμενης ιατρού Παθολογίας, μία σφραγίδα της Παθολογικής Κλινικής και ένα μπλοκ ιατρικών συνταγών ναρκωτικών χαπιών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 46χρονος κάνοντας χρήση ιατρικής συνταγής από το προαναφερόμενο μπλοκ, στην οποία υπήρχε η σφραγίδα της ιατρού και πλαστογραφημένη η υπογραφή της, προμηθεύτηκε δύο κουτιά ναρκωτικών χαπιών από φαρμακείο στην Πρέβεζα.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε ιατρική συνταγή στην οποία αναγράφονταν ψευδή στοιχεία ασθενή και η οποία ήταν θεωρημένη με την προαναφερθείσα σφραγίδα της Παθολογικής Κλινικής.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

-Στη Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων, συνελήφθη 48χρονος για κατοχή και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 40,1 γραμμαρίων καθώς και δενδρύλλια κάνναβης .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

-Επίσης στην Πρέβεζα συνελήφθη ένας 45χρονος γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρέβεζας.