ΕΛΛΑΔΑ

Οργή διαδηλωτών «πλημμύρισε» το κέντρο της Αθήνας- Έντονη αστυνομική παρουσία

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2011, 13:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οργή διαδηλωτών «πλημμύρισε» το κέντρο της Αθήνας- Έντονη αστυνομική παρουσία
Facebook Twitter Whatsapp
Ιδιαίτερα έντονη είναι η παρουσία ανδρών των ΜΑΤ κατά μήκος της οδού Σταδίου, στην πορεία που ξεκίνησε πριν από λίγο για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Ιδιαίτερα έντονη είναι η παρουσία ανδρών των ΜΑΤ κατά μήκος της οδού Σταδίου, στην πορεία που ξεκίνησε πριν από λίγο για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Πριν λίγη ώρα η κορυφή των διαδηλωτών- εκπροσώπων της ΔΟΕ είχε σταματήσει στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, και κλιμάκιό τους διαπραγματευόταν την αποχώρηση των ΜΑΤ.

Ταυτόχρονα, από τα Προπύλαια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή  ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και οι εργαζόμενοι στους Δημους.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας προς το κτίριο της Ε.Ε πραγματοποιούν και οι ένστολοι εργαζόμενοι.

Την ίδια ώρα κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην Ομόνοια, μετά την πορεία που έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ προς το υπουργείο Οικονομικών.

Το πρωί περίπου 50 εργαζόμενοι στον Ευαγγελισμό έκαναν πορεία προς τη Βουλή και στη συνέχεια επέστρεψαν στην είσοδο του νοσοκομείου όπου παραμένουν έως αυτή την ώρα.

Στο προαύλιο του υπουργείου Εσωτερικών βρίσκονται περίπου 100 εργαζόμενοι χωρίς να εμποδίζεται η είσοδος και έξοδος πολιτών και άλλων υπαλλήλων.

Συνεχίζεται επίσης η κατάληψη της εισόδου του υπουργείου Υγείας από περίπου 40 εργαζόμενους. Η κίνηση στην οδό Αριστοτέλους διεξάγεται χωρίς προβλήματα.