ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: 45χρονος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε χασισοφυτεία

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2011, 15:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ηράκλειο: 45χρονος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε χασισοφυτεία
Facebook Twitter Whatsapp
Είχε «πλημμυρίσει» το μπαλκόνι του με γλάστρες από χασίς, ενώ ετοιμαζόταν να σπείρει και άλλα χασισόδένδρα επεκτείνοντας την …κηπουρική του δραστηριότητα μέσα στο σπίτι του.
Είχε «πλημμυρίσει» το μπαλκόνι του με γλάστρες από χασίς, ενώ ετοιμαζόταν να σπείρει και άλλα χασισόδένδρα επεκτείνοντας την …κηπουρική του δραστηριότητα μέσα στο σπίτι του. Πρόκειται για ένα 45 χρόνο, κάτοικο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, ο οποίος συνελήφθη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ο 45χρονος συνελήφθη στην πόλη του Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς, μετά από έρευνα που διενήργησαν στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες στο μπαλκόνι του σπιτιού του πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,35 έως 0,55 μ., καθώς και να κατέχει εκατόν τριάντα έξι σπόρους κάνναβης με σκοπό να τους φυτεύσει.

Την "κηπουρική" στο σπίτι του 45 χρονου διέκοψαν οι αστυνομικοί, αφού δενδρύλλια και σπόροι κάνναβης κατασχέθηκαν και ο δράστης με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Λασιθίου.