ΕΛΛΑΔΑ

Αθώοι 32 από τους 35 οπαδούς του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2011, 19:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αθώοι 32 από τους 35 οπαδούς του ΠΑΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp
Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 32 από τους συνολικά 35 οπαδούς του ΠΑΟΚ, που κατηγορούνταν ότι επιχείρησαν να περάσουν στις δικαστικές φυλακές Διαβατών της Θεσσαλονίκης αυτοσχέδιες μπάλες που περιείχαν κινητά τηλέφωνα και φορτιστές κινητών τηλεφώνων.
Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης 32 από τους συνολικά 35 οπαδούς του ΠΑΟΚ, που κατηγορούνταν ότι επιχείρησαν να περάσουν στις δικαστικές φυλακές Διαβατών της Θεσσαλονίκης αυτοσχέδιες μπάλες που περιείχαν κινητά τηλέφωνα και φορτιστές κινητών τηλεφώνων. Το δικαστήριο τούς αθώωσε, θεωρώντας ότι δεν τελέστηκε η πράξη τής «απόπειρας εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε σωφρονιστικό κατάστημα» που τους είχε αποδοθεί.

Αντίθετα, τρεις εκ των κατηγορουμένων, που διώκονταν για κατοχή φωτοβολίδων κι ενός ξύλινου ρόπαλου, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, με 3τή αναστολή.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλοι τέσσερις ανήλικοι-οπαδοί του ΠΑΟΚ, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν σε δικαστήριο Ανηλίκων.