ΕΛΛΑΔΑ

Μία τραυματίας από έκρηξη σε κατάστημα ψιλικών στα Σεπόλια

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2011, 08:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μία τραυματίας από έκρηξη σε κατάστημα ψιλικών στα Σεπόλια
Facebook Twitter Whatsapp
Εκρηξη μηχανισμού σημειώθηκε, στις 8 το πρωί, στην είσοδο κατάστηματος ψιλικών στα Σεπόλια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η κόρη του ιδιοκτήτη, 21 ετών αλβανικής υποκοότητας.
Εκρηξη μηχανισμού σημειώθηκε, στις 8 το πρωί, στην είσοδο κατάστηματος ψιλικών στα Σεπόλια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η κόρη του ιδιοκτήτη, 21 ετών αλβανικής υποκοότητας. Η κοπέλα είχε πάει να ανοίξει το ψιλικατζίδικο και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, βρήκε κρεμασμένη στο χερούλι της πόρτας μια τσάντα. 'Οταν την παραμέρισε για να βάλει το κλειδί σημειώθηκε η έκρηξη, η οποία μάλιστα δημιούργησε και μικρό κρατήρα στο πεζοδρόμιο, ενώ προξένησε ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Η 21χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" όπου νοσηλεύεται. Στον τόπο της έκρηξης βρίσκονται πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και άνδρες της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη αυτοψία στο χώρο, βρέθηκαν και μεταλλικά θραύσματα γι΄αυτό εξετάζεται η πιθανότητα, η έκρηξη να προκλήθηκε από χειροβομβίδα.