ΕΛΛΑΔΑ

Boηθά η οδοντόκρεμα στα σπυράκια;

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2011, 12:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Boηθά η οδοντόκρεμα στα σπυράκια;
Facebook Twitter Whatsapp
Μία λύση που δεν είναι αυτή που ενδείκνυται για να εξαλείψετε τον εχθρό, χωρίς να αφήσει τα σημάδια του.
Μία λύση που δεν είναι αυτή που ενδείκνυται για να εξαλείψετε τον εχθρό, χωρίς να αφήσει τα σημάδια του. H τοπική εφαρμογή οδοντόκρεμας, μπορεί να εξαλείψει τα σπυράκια, θα έχετε ακούσει να λένε. Και μπορεί σε κάποιο βαθμό να ισχύει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε μάσκα από οδοντόκρεμα!

Στην πραγματικότητα τα αποτελέσματα της οδοντόκρεμας πάνω σε ένα σπυράκι είναι πλασματικά. Οι οδοντόκρεμες, πολύ συχνά περιέχουν μενθόλη, η οποία μπορεί να ξηράνει και να κατευνάσει τα σπυράκια. Κάποια άλλα συστατικά που περιέχονται στις οδοντόκρεμες, όμως μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα.

Γι' αυτό κρατήστε την οδοντόκρεμα για τα δόντια σας και μόνο και μην πειραματίζεστε. Μπορεί να σας κοστίσει με ένα σημάδι στο πρόσωπο από έντονο ερεθισμό στο ήδη προβληματικό σημείο. Γενικά είναι καλύτερα να μην πειράζετε τα σπυράκια και τα στίγματα, γιατί επιδεινώνετε το πρόβλημα και προκαλείτε σημάδια.

Απευθυνθείτε σε ειδικούς για καθαρισμό ή peeling ή χρησιμοποιήστε κάποιο ειδικό προϊόν για τοπική χρήση μόλις τολμήσει να εμφανίσει «κεφάλι», που δίνει λύση στο πρόβλημα αυτό.
Πηγή: queen.gr