ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Διαγωνισμός σχολείων για την επαναχρησιμοποίηση βιβλίων

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2011, 19:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θεσσαλονίκη: Διαγωνισμός σχολείων για την επαναχρησιμοποίηση βιβλίων
Facebook Twitter Whatsapp
Με δέλεαρ έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, προτρέπει τους μαθητές να μην πετάξουν τα παλιά σχολικά τους βιβλία, προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την επαναχρησιμοποίηση τους.
Με δέλεαρ έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, προτρέπει τους μαθητές να μην πετάξουν τα παλιά σχολικά τους βιβλία, προκηρύσσοντας διαγωνισμό για την επαναχρησιμοποίηση τους. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης και θα επιβραβευτούν εκείνα που οι μαθητές τους θα πετύχουν να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό βιβλίων της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης, Αντώνης Καρούμπης, δήλωσε ότι στόχος είναι να μη χάνονται σημαντικά ποσά για τις εκτυπώσεις βιβλίων, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος.