ΕΛΛΑΔΑ

Πέταξαν αυγό στον υφυπουργό Μανώλη Όθωνα! (vid)

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2011, 12:55 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πέταξαν αυγό στον υφυπουργό Μανώλη Όθωνα! (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας εις βάρος μελών της κυβέρνησης, με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα να είναι αυτή τη φορά το «θύμα», σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο.
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας εις βάρος μελών της κυβέρνησης, με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα να είναι αυτή τη φορά το «θύμα», σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο. Ο υφυπουργός και βουλευτής Ρεθύμνου «δέχθηκε» ένα αυγό, την στιγμή που έκανε δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο κ. Όθωνας έδινε το παρών στον 1ο συμμετοχικό αγώνα διάθλου που διοργάνωσε ο Δήμος Ρεθύμνου.

Δημοσιογράφοι των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης πήγαν στον κ. Όθωνα για δηλώσεις και την ώρα που ο υφυπουργός μιλούσε, μια 33χρονη του πέταξε ένα αβγό και μάλιστα στο κεφάλι!

Οι παρευρισκόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως την 33χρονη, η οποία συνελήφθη και χωρίς να διαμαρτυρηθεί οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου κρατείται.

Στο θέμα από πλευράς του υφυπουργού, δεν δόθηκε συνέχεια, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί αυτεπαγγέλτως, δικογραφία ενώ κινήθηκε και η διαδικασία του αυτόφωρου.