ΕΛΛΑΔΑ

Έσπασαν και πέταξαν στη θάλασσα εκκλησάκι που είχε χτιστεί στη μνήμη του Γ. Ρουσάκη

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2011, 12:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έσπασαν και πέταξαν στη θάλασσα εκκλησάκι που είχε χτιστεί στη μνήμη του Γ. Ρουσάκη
Facebook Twitter Whatsapp
Ανάστατοι συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου 21χρονου Γ. Ρουσάκη, που σκοτώθηκε έπειτα συμπλοκή με «θερμόαιμους» οπαδούς. Άγνωστοι έσπασαν και πέταξαν στη θάλασσα εκκλησάκι που είχε τοποθετηθεί στη μνήμη του Γιάννη, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός.
Ανάστατοι συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου 21χρονου Γ. Ρουσάκη, που σκοτώθηκε έπειτα συμπλοκή με «θερμόαιμους» οπαδούς. Άγνωστοι έσπασαν και πέταξαν στη θάλασσα εκκλησάκι που είχε τοποθετηθεί στη μνήμη του Γιάννη, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός. Ένα μικρό εκκλησάκι, στο Παλιό Γεφυράκι, στην παραλιακή του Ηρακλείου, θύμιζε τη στυγερή δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός από διπλή μαχαιριά σε συμπλοκή "θερμοκέφαλων" οπαδών ομάδων. Το εκκλησάκι αυτό είχαν τοποθετήσει στο σημείο, στη μνήμη του αδικοχαμένου 21χρονου, φίλοι και συγγενείς του, ως ύστατο φόρο τιμής στο νέο άνθρωπο που "έφυγε" πριν καλά-καλά προλάβει να ζήσει.

Σήμερα, το εκκλησάκι αυτό δε βρίσκεται στη θέση του, γιατί κάποιοι το βεβήλωσαν... Το έσπασαν και το πέταξαν στη θάλασσα, μην μπορώντας να δείξουν σεβασμό στον πόνο συγγενών και οικείων του Γιάννη Ρουσάκη.

Βαριά θλίψη έχει κυριεύσει τους συγγενείς και τους φίλους του νεαρού από τα Μάλια, που δεν μπορούν να κατανοήσουν από πού προκύπτει το μένος ορισμένων που δε διστάζουν να βεβηλώσουν τη μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε τόσο απροσδόκητα και άδικα από τη ζωή.Πηγή: cretalive.gr