ΕΛΛΑΔΑ

Διαδοχικές κινητοποιήσεις ανακοίνωσε η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2011, 13:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαδοχικές κινητοποιήσεις ανακοίνωσε η ΠΟΕ - ΟΤΑ
Facebook Twitter Whatsapp
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2011, αναγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2011, αναγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ειδικότερα, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με δημοτικά οχήματα (απορριμματοφόρα κλπ).

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κατάληψη όλων των δημαρχείων, από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου. Οι σύλλογοι καλούνται από την ΠΟΕ-ΟΤΑ να προχωρήσουν, κατά τη διάρκεια της κατάληψης, σε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών οδών από τις 12.00 μ.μ. έως τις 12.30 μ.μ. και να κάψουν τα ειδοποιητήρια του υπουργείου Οικονομικών για τον κεφαλικό φόρο.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των συνδικαλιστών στελεχών του δημοσίου αλλά και όσων εργαζομένων το επιθυμούν, στις 3.00 το μεσημέρι στο ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ. Στο τέλος της συγκέντρωσης, στις 6.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και πορεία στη Βουλή.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, θα προκηρυχθεί 24ωρη πανελλήνια απεργία για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

Το Σάββατο και την Κυριακή, 1 και 2 Οκτωβρίου, όλοι οι εργαζόμενοι θα απέχουν από κάθε υπερωριακή εργασία, με στόχο πάλι να μη λειτουργήσει καμία δημοτική υπηρεσία.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι καλούνται να προχωρήσουν, με ευθύνη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων, στην κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ αλλά και των ΧΥΤΑ, έως την απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, στις 5 Οκτωβρίου.