ΕΛΛΑΔΑ

Μηχανοκίνητη πορεία εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2011, 08:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μηχανοκίνητη πορεία εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας
Facebook Twitter Whatsapp
Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με δίκυκλα, απορριμματοφόρα και άλλα δημοτικά οχήματα πραγματοποιούν εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο των 7ημερων κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ. 'Εγινε προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, με δίκυκλα, απορριμματοφόρα και άλλα δημοτικά οχήματα πραγματοποιούν εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο πλαίσιο των 7ημερων κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ. 'Εγινε προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην πλατεία Καραϊσκάκη. Οι εργαζόμενοι στους δήμους αντιδρούν στις περικοπές των μισθών τους, αλλά κυρίως στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, καθώς όπως τονίζουν δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αλλά αντίθετα μεγάλη έλλειψη που δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών.

Η μηχανοκίνητη πορεία θα καταλήξει στη Βουλή, ενώ στο ύψος της Ομόνοιας αναμένεται να ενωθεί με συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΘΕΛ.

Η Ομοσπονδία καλεί επίσης τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, στις 5 Οκτωβρίου.