ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία- μυστήριο νεαρής γυμνάστριας στην Κρήτη

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2011, 09:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αυτοκτονία- μυστήριο νεαρής γυμνάστριας στην Κρήτη
Facebook Twitter Whatsapp
Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες στη γενέτειρά της τον Άγιο Γεώργιο Λασιθίου η 37χρονη γυμνάστρια η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στο πατρικό της σπίτι, χωρίς όμως να έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα μέσα από το οποίο να αναφέρονται οι λόγοι που την οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη.
Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες στη γενέτειρά της τον Άγιο Γεώργιο Λασιθίου η 37χρονη γυμνάστρια η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στο πατρικό της σπίτι, χωρίς όμως να έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα μέσα από το οποίο να αναφέρονται οι λόγοι που την οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη. Χθες στην κηδεία δεκάδες συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της 37χρονης της είπαν το τελευταίο αντίο συντετριμμένοι από το τραγικό τέλος που η ίδια έδωσε στη ζωή της. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας της οι οποίοι την αποχαιρέτησαν λέγοντας τις μαντινάδες, αλλά και η αδερφή της και οι συμφοιτητές της από το πανεπιστήμιο.

Τα αίτια αυτής της τραγωδίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί από την αστυνομία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση οι συγγενείς της. Από όλους η αυτοκτονία της 37χρονης χαρακτηρίζεται ως μυστήριο, καθώς μία ημέρα πριν συνομιλώντας με φίλους της δεν έδειχνε ότι αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Όλοι από την πρώτη στιγμή μιλούσαν για μία εξαιρετική κοπέλα, η οποία όμως είχε κλειστό χαρακτήρα και απέφευγε να μιλάει για τα προσωπικά της ζητήματα τα οποία όπως ειπώθηκε χθες δεν αποκλείεται να ήταν ο λόγος που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ/cretalive.gr