ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ κινητοποιήσεων στους ΟΤΑ

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2011, 17:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μπαράζ κινητοποιήσεων στους ΟΤΑ
Facebook Twitter Whatsapp
Με μπαράζ κινητοποιήσεων «απαντούν» οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ στα μέτρα της κυβέρνησης για τις περικοπές μισθών και την εργασιακή εφεδρεία.
Με μπαράζ κινητοποιήσεων «απαντούν» οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ στα μέτρα της κυβέρνησης για τις περικοπές μισθών και την εργασιακή εφεδρεία. Για αύριο έχουν προγραμματίσει κατάληψη όλων των δημαρχείων από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου, με παράλληλο αποκλεισμό κεντρικών οδών από τις 12-12.30 μ.μ. και κάψιμο των ειδοποιητηρίων του υπουργείου Οικονομικών για τον φόρο ακινήτων.

Για την Πέμπτη θα υπάρξει συμμετοχή στη συγκέντρωση των συνδικαλιστικών στελεχών του Δημοσίου που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ στις 3.00 το μεσημέρι στο θέατρο Ορφέας (πρώην Χατζηχρήστου στην Πανεπιστημίου).

Στο τέλος της συγκέντρωσης, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή. Για τη Παρασκευή θα προκηρυχθεί 24ωρη πανελλαδική απεργία για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Το Σαββατοκύριακο θα γίνει αποχή των εργαζομένων από κάθε υπερωριακή εργασία, ενώ τέλος, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ και των ΧΥΤΑ μέχρι την έναρξη της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ στις 5 Οκτωβρίου.