ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ταξί την Πέμπτη η Αθήνα- Νέα πορεία στη Βουλή

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 06:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Χωρίς ταξί την Πέμπτη η Αθήνα- Νέα πορεία στη Βουλή
Facebook Twitter Whatsapp
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η απεργία των ιδιοκτητών ταξί μετά και την άκαρπη συνάντηση που είχαν τη Τετάρτη οι αυτοκινητιστές με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αριστείδη Μπουρδάρα.
Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η απεργία των ιδιοκτητών ταξί μετά και την άκαρπη συνάντηση που είχαν τη Τετάρτη οι αυτοκινητιστές με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αριστείδη Μπουρδάρα. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί, παρά τις αντιδράσεις των αυτοκινητιστών.

Από τη πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες ταξί είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω, απαιτώντας να μην ανοίξει το επάγγελμά τους. Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, μάλιστα, Θύμιος Λυμπερόπουλος, βγαίνοντας από τη συνάντηση επανάλαβε πως «μόνο πάνω από τα πτώματά μας» θα περάσει το νομοσχέδιο. «Ετοιμαζόμαστε για την τελική μάχη», είπε.

Οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν δώσει νέο ραντεβού για τις 17:00 σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του ΣΑΤΑ. Από εκεί, θα κάνουν πορεία στο υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή.