ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ο πρώην σύζυγος επιτέθηκε στον δικηγόρο της γυναίκας του

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 12:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πάτρα: Ο πρώην σύζυγος επιτέθηκε στον δικηγόρο της γυναίκας του
Facebook Twitter Whatsapp
Αγριο ξύλο στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών όταν στη διάρκεια συζήτησης αίτησης διαζυγίου, ο οργισμένος εν διαστάσει σύζυγος επιτέθηκε στον Δικηγόρο της πρώην γυναίκας του και μητέρας των δύο παιδιών του και τον γρονθοκόπησε.
Αγριο ξύλο στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών όταν στη διάρκεια συζήτησης αίτησης διαζυγίου, ο οργισμένος εν διαστάσει σύζυγος επιτέθηκε στον Δικηγόρο της πρώην γυναίκας του και μητέρας των δύο παιδιών του και τον γρονθοκόπησε. Χάρη στην επέμβαση των συνεργατών του, ο δικηγόρος γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και να μην συλληφθεί.

Ο άνδρας λίγο μετά την επίθεση επέμενε και συνέχισε να απειλεί και να εξυβρίζει τον συνήγορο υπεράσπισης της πρώην γυναίκας του με στόχο να απεμπλακεί από την υπόθεση του διαζυγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο άτομο είχε απειλήσει και στο παρελθόν άλλους δικηγόρους στους οποίους είχε αποταθεί η γυναίκα του για να αναλάβουν το διαζύγιό της. Σε βάρος του δράστη υπεβλήθη μήνυση στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα. Πηγή: dete.gr