ΕΛΛΑΔΑ

Νέες συλλήψεις λαθρομεταναστών στον Έβρο

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2011, 16:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέες συλλήψεις λαθρομεταναστών στον Έβρο
Facebook Twitter Whatsapp
Ακόμη έξι παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από την αστυνομία στην περιοχή του Έβρου, ενώ ο διακινητής που τους μετέφερε με κλεμμένο αυτοκίνητο από τον Άγιο Στέφανο Αττικής, διέφυγε και αναζητείται.
Ακόμη έξι παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από την αστυνομία στην περιοχή του Έβρου, ενώ ο διακινητής που τους μετέφερε με κλεμμένο αυτοκίνητο από τον Άγιο Στέφανο Αττικής, διέφυγε και αναζητείται. Αρχικά το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί και ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημα, επιχειρώντας να διαφύγει. Στο ύψος του κόμβου Αρδανίου της Εγνατίας οδού, ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διασκορπίσθηκαν στην ύπαιθρο για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τελικά και μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίσθηκαν οι έξη παράνομοι μετανάστες, από τους οποίους τέσσερις είναι Ιρανοί, ένας Ιρακινός και ένας Σύριος, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και θα δοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου.