ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εισβολή ληστών σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα

Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου 2011, 09:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέα εισβολή ληστών σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα
Facebook Twitter Whatsapp
Αλλη μία εισβολή κακοποιών σε διαμέρισμα πολυκατοικίας από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, έγινε χτες τα ξημερώματα στη Γλυφάδα.
Αλλη μία εισβολή κακοποιών σε διαμέρισμα πολυκατοικίας από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, έγινε χτες τα ξημερώματα στη Γλυφάδα. Αλλη μία εισβολή κακοποιών σε διαμέρισμα πολυκατοικίας από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, έγινε χτες τα ξημερώματα στη Γλυφάδα.

Οι δράστες τρύπωσαν στο διαμέρισμα 43χρονης, την ώρα που αυτή κοιμόταν, και έκλεψαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Εν συνεχεία κατέβηκαν στην πιλοτή της πολυκατοικίας και αφού έκλεψαν το αυτοκίνητο της γυναίκας, εξαφανίστηκαν. Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί, όταν η 43χρονη ξύπνησε και διαπίστωσε ότι έλειπαν από το σπίτι τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Δεν άργησε να διαπιστώσει στη συνέχεια ότι και το αυτοκίνητό της είχε κλαπεί.

Η αστυνομία δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι και αυτή η εισβολή έγινε από τη συμμορία των ληστών με τα καλάσνικοφ. Το γεγονός ωστόσο ότι η 43χρονη δεν είδε τους δράστες και τον οπλισμό τους, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η συμμορία με τα καλάσνικοφ είχε χτυπήσει στην ίδια περιοχή 24 ώρες νωρίτερα, σε σπίτι τετραμελούς οικογένειας.


Πηγή: ethnos.gr