ΕΛΛΑΔΑ

Απροσπέλαστο και σήμερα το κέντρο της Αθήνας

Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου 2011, 09:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απροσπέλαστο και σήμερα το κέντρο της Αθήνας
Facebook Twitter Whatsapp
Απροσπέλαστο θα είναι και σήμερα το κέντρο της πόλης αφού αναμένεται να κλείσουν δρόμοι από τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες.
Απροσπέλαστο θα είναι και σήμερα το κέντρο της πόλης αφού αναμένεται να κλείσουν δρόμοι από τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες. Η αρχή θα γίνει στις 10:00 από τους νοσηλευτές που δίνουν ραντεβού στο Πολυτεχνείο προκειμένου να εκφράσουν για άλλη μια φορά την αντίθεσή τους στην εργασιακή εφεδρεία και τις περικοπές μισθών. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

Στις 11:00 οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι» έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, την κατοχύρωση των θέσεων εργασίας και τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Στις 12:00 φοιτητές, μαθητές, καθηγητές και δάσκαλοι θα συναντηθούν στα Προπύλαια για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ενώ την ίδια ώρα το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών θα ξεκινήσει την πορεία του από την Ομόνοια προς τη Βουλή.

Στις 13:00 απόστρατοι αξιωματικοί θα συγκεντρωθούν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διαμαρτυρόμενοι για τις μειώσεις συντάξεων.