ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή των προέδρων ΤΕΙ προς την Α. Διαμαντοπούλου

Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου 2011, 13:10 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επιστολή των προέδρων ΤΕΙ προς την Α. Διαμαντοπούλου
Facebook Twitter Whatsapp
Τον κώδωνα του κινδύνου εξ αιτίας της υποχρηματοδότησης των ΤΕΙ και των ελλείψεων σε έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό, κρούει η Σύνοδος Προέδρων ΤΕΙ, σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στην υπουργό Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου.
Τον κώδωνα του κινδύνου εξ αιτίας της υποχρηματοδότησης των ΤΕΙ και των ελλείψεων σε έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό, κρούει η Σύνοδος Προέδρων ΤΕΙ, σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στην υπουργό Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου. «Μιλάμε πλέον για ανοικτά ΤΕΙ σε μη-λειτουργία» γράφουν στην επιστολή οι πρόεδροι περιγράφοντας την εικόνα των Ιδρυμάτων και επισημαίνουν, μεταξύ άλλων:

«Θέλουμε να προλάβουμε τις δυσμενείς καταστάσεις και όχι να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Αναμένουμε την πρόσκληση σας το συντομότερο δυνατό».

Την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι των ΤΕ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης, Αθήνας Δημήτρης Νίνος, Θεσσαλονίκης Παύλος Καρακολτσίδης, Μεσολογγίου Ευάγγελος Πολίτης - Στεργίου, και Ηπείρου Γρηγόρης Γκίκας.