ΕΛΛΑΔΑ

Το ανδρικό ντύσιμο είναι...γυναικεία υπόθεση

Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου 2011, 10:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το ανδρικό ντύσιμο είναι...γυναικεία υπόθεση
Facebook Twitter Whatsapp
Για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011/12, το ανδρόγυνο ή στιλ "androgyny" επί το αγγλικότερον, φαίνεται να έχει γοητεύσει πολλούς σχεδιαστές μόδας, που το ανάγουν σε μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις για τον φετινό χειμώνα. Με πολλές παραλλαγές και πολλές εκφράσεις, το ανδρικό ντύσιμο μπαίνει με πάθος στην γυναικεία ντουλάπα.
Για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011/12, το ανδρόγυνο ή στιλ "androgyny" επί το αγγλικότερον, φαίνεται να έχει γοητεύσει πολλούς σχεδιαστές μόδας, που το ανάγουν σε μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις για τον φετινό χειμώνα. Με πολλές παραλλαγές και πολλές εκφράσεις, το ανδρικό ντύσιμο μπαίνει με πάθος στην γυναικεία ντουλάπα. Για να εξετάσουμε λοιπόν αυτή την τόσο… θηλυκή ανδρική τάση.

Οι συλλογές Moschino, Cheap & Chic και Dolce & Gabbana εισάγουν μια φινετσάτη νότα αρρενωπότητας με μαύρα σακάκια, αμάνικα φορέματα σε ίσια γραμμή, που φοριούνται με πουκάμισο και μεγάλες καμπύλες στα κοψίματα, που συνάδουν περισσότερο με την ανδρική αισθητική. Καπαρντίνες και μιλιταίρ παλτό, είδαμε στην συλλογή του Alexander McQueen.

Φερμένα επίσης από τις δοξασμένες δεκαετίες των ‘50s και ‘60s, επανέρχονται τα κοστούμια με φούστα ή παντελόνι και σακάκι.


Πηγή: femail.gr