ΕΛΛΑΔΑ

Παπουτσής: «Αρχίζει άμεσα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο»

Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου 2011, 17:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παπουτσής: «Αρχίζει άμεσα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο»
Facebook Twitter Whatsapp
Παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή έγινε η τελετή ορκωμοσίας των 608 αποφοίτων της Σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής. O κ. Παπουτσής προανήγγειλε ότι θα αρχίζει σύντομα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο με σκοπό την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
Παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή έγινε η τελετή ορκωμοσίας των 608 αποφοίτων της Σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής. O κ. Παπουτσής προανήγγειλε ότι θα αρχίζει σύντομα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο με σκοπό την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Ο κ. Παπουτσής, αφού συνεχάρη τους ίδιους και τις οικογένειές τους, εξήρε το επίπεδο εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτές τους, υπογραμμίζοντας ότι εκ των ακρογωνιαίων λίθων της λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. είναι η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ασφάλεια των πολιτών και η κοινωνική συνοχή.

Αναφορικά τέλος με την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, για την αντιμετώπιση του φαινομένου των μη νόμιμων μεταναστών, ο κ. Παπουτσής εκτίμησε ότι θα ξεκινήσει άμεσα, δεδομένου ότι στις 4 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών από τις εταιρείες που θέλουν να είναι ανάδοχοι του έργου.

Σε ερώτηση για τα προβλήματα στελέχωσης που παρατηρούνται σε υπηρεσίες της περιφέρειας, ο κ. Παπουτσής είπε ότι, αυτά υπάρχουν σε όλη την επικράτεια και τα κυριότερα εντοπίζονται στην πρωτεύουσα, ωστόσο όμως το υπουργείο θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να καλύψει κάθε έλλειψη σε επίπεδο υποδομών στην περιφέρεια.