ΕΛΛΑΔΑ

Έκαψαν ειδοποιητήρια της έκτακτης εισφοράς

Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου 2011, 17:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έκαψαν ειδοποιητήρια της έκτακτης εισφοράς
Facebook Twitter Whatsapp
«Δεν έχουμε, δεν θέλουμε, αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους και τους βάζουμε φωτιά!» Φωνάζοντας αυτό το σύνθημα δεκάδες μέλη της Επιτροπής Αγώνα των επαγγελματιών του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ηλείας εισήλθαν χθες το μεσημέρι στην Δ.Ο.Υ Λεχαινών διαμαρτυρόμενοι για τα ειδοποιητήρια της έκτακτης εισφοράς.
«Δεν έχουμε, δεν θέλουμε, αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους και τους βάζουμε φωτιά!» Φωνάζοντας αυτό το σύνθημα δεκάδες μέλη της Επιτροπής Αγώνα των επαγγελματιών του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ηλείας εισήλθαν χθες το μεσημέρι στην Δ.Ο.Υ Λεχαινών διαμαρτυρόμενοι για τα ειδοποιητήρια της έκτακτης εισφοράς. Αφού μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια, στη συνέχεια μετέβησαν στην είσοδο του κτιρίου και έκαψαν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς.

Σε παρόμοιες κινητοποιήσεις προχώρησαν και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Πύργου οι οποίοι μετά την δίωρη στάση εργασίας μετέβησαν στην Δ.Ο.Υ Πύργου και έκαψαν στην είσοδο τα "ειδοποιήτηρια της ντροπής", όπως τα χαρακτηρίζουν.

Πηγή: enet.gr