ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι ναυτεργάτες - Συνεχιζεται η κατάληψη στον Οίκο Ναύτου

Δημοσίευση 6 Μαρτίου 2012, 10:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι ναυτεργάτες - Συνεχιζεται η κατάληψη στον Οίκο Ναύτου
Facebook Twitter Whatsapp
Σε κινητοποιήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν οι ναυτεργάτες, όπως αποφάσισαν στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας κι ενώ συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η κατάληψη στον Οίκο Ναύτου.
Σε κινητοποιήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν οι ναυτεργάτες, όπως αποφάσισαν στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας κι ενώ συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η κατάληψη στον Οίκο Ναύτου. Η ΠΝΟ αποφάσισε να πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις, η μορφή των οποίων και ο χρόνος πραγματοποίησής τους θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, με το πιο πιθανό να είναι να είναι 48ωρες επαναλαμβανόμενες, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Παράλληλα, μόνο τα σοβαρά περιστατικά θα εξυπηρετούνται από τους εργαζόμενους του Οίκου Ναύτου, οι οποίοι συνεχίζουν και σήμερα την κατάληψη του κτιρίου στον Πειραιά, αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης, να εντάξει από 1η Απριλίου τον ιατροφαρμακευτικό φορέα των ναυτικών, στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

Η επόμενη συνεδρίαση της ΠΝΟ θα γίνει πιθανότατα στις 15 Μαρτίου.Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr