ΕΛΛΑΔΑ

Νέα απόφαση Ειρηνοδικείου υπέρ υπερχρεωμένου καταναλωτή στην Κρήτη

Δημοσίευση 6 Μαρτίου 2012, 20:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέα απόφαση Ειρηνοδικείου υπέρ υπερχρεωμένου καταναλωτή στην Κρήτη
Facebook Twitter Whatsapp
Σημαντική, χαρακτηρίζει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων, την απόφαση του Ειρηνοδικείου Βάμου Χανίων που δικαίωσε δανειολήπτη, μέλος της Ένωσης, οποίος είχε χρέος σε ένα καταναλωτικό δάνειο και δύο πιστωτικές κάρτες, σε μία τράπεζα, συνολικού ύψους 14.705,51 ευρώ.
Σημαντική, χαρακτηρίζει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Χανίων, την απόφαση του Ειρηνοδικείου Βάμου Χανίων που δικαίωσε δανειολήπτη, μέλος της Ένωσης, οποίος είχε χρέος σε ένα καταναλωτικό δάνειο και δύο πιστωτικές κάρτες, σε μία τράπεζα, συνολικού ύψους 14.705,51 ευρώ. Με την απόφασή του το Ειρηνοδικείο, ρύθμισε τα χρέη του δανειολήπτη για τέσσερα χρόνια ώστε να πληρώνει 100 ευρώ/μήνα, του δόθηκε τετραετής περίοδος χάριτος για να σώσει την μοναδική του κατοικία και δεν έγινε ρευστοποίηση και τεσσάρων αγροτεμαχίων με ελιές, συνολικής εκτάσεως 2.217,49 τ.μ και ενός Ι.Χ αυτοκινήτου που είχε στην κατοχή του ο υπερχρεωμένος δανειολήπτης (56 ετών, άνεργος, διαζευγμένος και πατέρας με ένα ανήλικο τέκνο).

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών , καλεί για μια ακόμα φορά, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, να εμπιστευτούν τον Νόμο 3869/2010, καθώς και τα Ειρηνοδικεία της Χώρας, που στέκονται ως θεματοφύλακας του νόμου.


Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr