ΕΛΛΑΔΑ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Δημοσίευση 8 Μαρτίου 2012, 12:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Facebook Twitter Whatsapp
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου της αναβάθμισης του χερσαίου τμήματος διαδρόμου του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», προϋπολογισμού 38,75 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στις 8 Μαΐου 2012.   
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου της αναβάθμισης του χερσαίου τμήματος διαδρόμου του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», προϋπολογισμού 38,75 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στις 8 Μαΐου 2012.    Το τεχνικό αντικείμενο του έργου αφορά στην πλήρη ανακατασκευή του υφιστάμενου χερσαίου τμήματος του διαδρόμου 10-28, με εργασίες εξυγίανσης, οδοστρωσίας και κατασκευής νέου αντιολισθηρού τάπητα.  

Σχολιάζοντας σχετικά, ο υφυπουργός Υποδομών Γ. Μαγκριώτης ανέφερε ότι με το έργο το υφιστάμενο χερσαίο τμήμα του διαδρόμου αποκτά τα ίδια λειτουργικά και τεχνικά χαρακτηριστικά με το νέο τμήμα που κατασκευάζεται στη θάλασσα, ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος εκτεταμένος διάδρομος που θα μπορεί να δέχεται με ασφάλεια και τα μεγάλα αεροσκάφη.


πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr