ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Φαρσέρ πιάστηκε στα... πράσα!

Δημοσίευση 8 Μαρτίου 2012, 20:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λάρισα: Φαρσέρ πιάστηκε στα... πράσα!
Facebook Twitter Whatsapp
Ένας 37χρονος φαρσέρ, ο οποίος πήρε χθες στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και προσποιούμενος ότι είναι μέλος της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και ισχυρίσθηκε ότι υπάρχει βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, μάλλον δεν... υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα να συλληφθεί!
Ένας 37χρονος φαρσέρ, ο οποίος πήρε χθες στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και προσποιούμενος ότι είναι μέλος της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και ισχυρίσθηκε ότι υπάρχει βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, μάλλον δεν... υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα να συλληφθεί! Αποτέλεσμα του τηλεφωνήματος ήταν να προκληθεί αναστάτωση, εκκένωση του κτιρίου, επέμβαση της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ενώ αποκλείστηκε και η γύρω περιοχή.

 Οι «φάρσες» για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας είναι σύνηθες φαινόμενο, προκαλώντας κάθε φορά και τη σχετική αναστάτωση αλλά, οι δράστες δεν εντοπίζονται σχεδόν ποτέ, εκτός από μία φορά πολλά χρόνια πριν.

Όμως, ο φαρσέρ αποδείχθηκε ιδιαίτερα απρόσεκτος, γιατί έκανε την κλήση από το κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσει άμεσα η αστυνομία και να τον συλλάβει, με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Ο δράστης πραγματοποίησε το συγκεκριμένο τηλεφώνημα προκειμένου να επιτύχει την αναβολή δίκης που τον αφορούσε, ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα παρουσιαστεί αύριο στο αυτοφώρο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr