ΕΛΛΑΔΑ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις «παραχωρούν» στην Εκκλησία 27 στρατιωτικά πρατήρια για τους απόρους

Δημοσίευση 9 Μαρτίου 2012, 16:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οι Ένοπλες Δυνάμεις «παραχωρούν» στην Εκκλησία 27 στρατιωτικά πρατήρια για τους απόρους
Facebook Twitter Whatsapp
Οι Ένοπλες Δυνάμεις, έπειτα από απόφαση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, έθεσαν στη διάθεση της Εκκλησίας τα 27 στρατιωτικά πρατήρια της χώρας για τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων από τους ένστολους για τους οικονομικά ασθενείς πολίτες.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις, έπειτα από απόφαση του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, έθεσαν στη διάθεση της Εκκλησίας τα 27 στρατιωτικά πρατήρια της χώρας για τη συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων από τους ένστολους για τους οικονομικά ασθενείς πολίτες. «Η ανταπόκριση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται σε μία στιγμή κατά την οποία η δημοσιονομική συγκυρία ασκεί μεγάλη πίεση πάνω τους, παρ' όλα αυτά, όπως διαχρονικά έχει αποδειχθεί, oι Ένοπλες Δυνάμεις έχοντας σαν οδηγό το εθνικό καθήκον δεν αφήνουν σε δεύτερη μοίρα το κοινωνικό καθήκον τους» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, προσφωνώντας τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, στο Πεντάγωνο.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον πλέον κοντινό προς την Εκκλησία οργανωμένο φορέα της Πολιτείας, σχολίασε ο Αρχιεπίσκοπος.Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr